Tarief en vergoeding 

Tarief

 Mijn praktijktarief is € 60,- per uur incl. 21% BTW. Een afspraak duurt ongeveer 2 uur dus over het algemeen is de consultprijs €120,-.

Gezien de huidige economische crisis echter is de consultprijs voor clienten met een inkomen beneden modaal 55,-  per uur met een maximale consultprijs van 110,-.

Clienten in de bijstand en studenten zonder financiele ondersteuning v.d. ouders betalen 50,-  per uur met een maximale consultprijs van 100,- .

Bovenstaande kortingen komen te vervallen indien de zorgverzekeraar van client bijdraagt in de kosten.                                                                                          

 Een sessie met een kind duurt ong. 1 uur. Dit is afhankelijk van leeftijd en concentratievermogen.

Ter ondersteuning van de therapie is het soms heilzaam bachbloesemdruppels te gebruiken, dit kost 12,50  per flesje. Het eerstje flesje is gratis.

Is het nodig een gemaakte afspraak te annuleren, doe dat dan op z'n laatst 24 uur van te voren, anders moet ik helaas de consultprijs in rekening brengen. 

 

Vergoeding zorgverzekeraars

 Ik ben beroepslid van de Nederlandse Vereniging van Reïncarnatie Therapeuten (NVRT) waardoor mijn consulten (geheel of gedeeltelijk) door een aantal ziektekostenverzekeraars worden vergoed.

Voor een overzicht van de verzekeraars die de therapie vergoeden kunt u kijken op de website van de beroepsvereniging NVRT; www.nvrt.nl
( onder het kopje " veel gestelde vragen ")

U kunt aan dit overzicht geen rechten ontlenen en ik raad u aan om zekerheidshalve uw ziektekostenverzekeraar rechtsreeks te benaderen over eventuele vergoeding.

 

Inschrijving bestanden

In het AGBZ-bestand sta ik ingeschreven onder landelijk zorgverlenersnr. 033765.

In het handelsregister van de Kamer van Koophandel Den Haag sta ik geregistreerd onder nr. 27355531.

Bij de Belastingdienst sta ik geregistreerd onder BTWnr. 1236 35 536 B01.