Tarief en vergoeding 

Tarief

 Mijn praktijktarief is € 60,- per uur incl. 21% BTW. Een afspraak duurt ongeveer 2 uur dus over het algemeen is de consultprijs €120,-.

Gezien de huidige economische situatie echter is de consultprijs voor clienten met een inkomen beneden modaal 55,-  per uur met een maximale consultprijs van 110,-.

Clienten in de bijstand en studenten zonder financiele ondersteuning v.d. ouders betalen 50,-  per uur met een maximale consultprijs van 100,- .

Bovenstaande kortingen komen te vervallen indien de zorgverzekeraar van client bijdraagt in de kosten.                                                                                          

 Een sessie met een kind duurt ong. 1 uur. Dit is afhankelijk van leeftijd en concentratievermogen.

Ter ondersteuning van de therapie is het soms heilzaam bachbloesemdruppels te gebruiken, dit kost 12,50  per flesje. 

Is het nodig een gemaakte afspraak te annuleren, doe dat dan op z'n laatst 24 uur van te voren, anders moet ik helaas de consultprijs in rekening brengen. 

 

Vergoeding zorgverzekeraars

 Ik ben beroepslid van de Nederlandse Vereniging van Reïncarnatie Therapeuten (NVRT) waardoor mijn consulten (geheel of gedeeltelijk) door een aantal ziektekostenverzekeraars worden vergoed indien je aanvullend verzekerd bent.

Voor een overzicht van de verzekeraars die de therapie vergoeden kun je kijken op de website van de beroepsvereniging NVRT; www.nvrt.nl


Je kunt aan dit overzicht geen rechten ontlenen en ik raad je aan om zekerheidshalve je ziektekostenverzekeraar rechtsreeks te benaderen over eventuele vergoeding.

Let op:

Na 1.1.2018 zullen de meeste zorgverzekeraars slechts overgaan tot vergoeding als de alternatieve therapeut in het bezit is van een - door hun opgelegd - diploma (psychosociale) medische basiskennis volgens de PLATO normen.Omdat ik mij onafhankelijk wil blijven bewegen heb ik er voor gekozen deze opleiding vooralsnog niet te volgen. Dit kan consequenties hebben voor de vergoeding van mijn nota's na 1.1.2018.

 


Inschrijving bestanden

In het AGBZ-bestand sta ik ingeschreven onder landelijk zorgverlenersnr. 90033765 en 90012756  AGB code praktijk.

In het handelsregister van de Kamer van Koophandel Den Haag sta ik geregistreerd onder nr. 27355531.