Sylvia van Oosten

Leven i.p.v overleven

Even voorstellen

Een basis van vertrouwen is essentieel voor elke therapie.

Op dit moment ben ik voor jou waarschijnlijk nog een vreemde en is dat vertrouwen nog ver te zoeken.Misschien kan het onderstaande je een begin geven.Ik ben geboren in 1964 en ben beslist geen "zwever". Je weet vast wel wat ik hiermee bedoel. Mijn werkzame leven ben ik begonnen als jurist en meer dan 10 jaar heb ik het prima naar mijn zin gehad in het bedrijfsleven, zowel in Nederland als in Engeland. Na verloop van tijd echter voelde ik dat ik mijn rationele, intellectuele kant voldoende aandacht had gegeven en dat het tijd was mijn intuïtieve en meer gevoelsmatige kant te ontwikkelen. Vervolgens heb ik meerdere intensieve opleidingen doorlopen bij verschillende scholen en instituten. Met als resultaat dat ik in 2004 een eigen praktijk ben gestart. Ter ondersteuning van de reïncarnatie- en regressietherapie maak ik - op verzoek - soms ook gebruik van Bachbloesems ( druppels om in te nemen) en van Reiki- en edelstenenbehandelingen. 


Door mijn kennis en ervaring die ik in de loop der jaren heb mogen opbouwen kun je er zeker van zijn dat jouw klachten en problemen op een holistische wijze zullen worden aangepakt. Ik kijk naar jou, de gehele mens, en niet alleen naar de klachten en problemen!


Naast mijn praktijk ben ik ook betrokken bij de S.R.N ( School voor Reïncarnatie-en regressietherapie Nederland) als docente, mentor en mede eigenaar. In januari 2024 zijn we begonnen aan de 38ste jaargang en zijn hiermee de oudste (en grootste) reïncarnatie-en regressietherapie opleiding van Nederland.


Tevens ben ik beroepslid van de N.V.R.T. ( Nederlandse Vereniging van Reïncarnatie-en regressie therapeuten) en beroepslid van het N.I.B.I.G ( Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale gezondheidszorg).