Sylvia van Oosten

Leven i.p.v overleven

Reikibehandelingen


Reiki- en edelsteenbehandelingen

In mijn praktijk geef ik soms ook reiki - en edelsteenbehandelingen. Deze behandelingen kunnen op zichzelf staan of gegeven worden ter ondersteuning van de reïncarnatie - en regressietherapie.

De wereld die wij bewonen is een systeem van energie-uitwisseling en beweging. Wij mensen maken hier deel van uit. Alles is energie, alles is met elkaar verbonden.

Reiki is een helingsmethode die je direct in contact brengt (door handoplegging) met de universele levensenergie. Het bevordert volledige ontspanning en het vermogen tot natuurlijke zelfgenezing dat ieder mens bezit. Reiki werkt op alle niveau's; het mentale, emotionele en het lichamelijke.

Meestal combineer ik een reikibehandeling met een edelstenenlegging op de hoofdchakra's van het lichaam.

Charkra's zijn energiewielen die onze levensenergie verdelen. Zij zorgen ervoor dat we goed kunnen blijven functioneren, door energie door ons lichaam te transporteren. Als er echter problemen niet opgelost worden kunnen er in de chakra's blokkade's onstaan.  Om het evenwicht weer te herstellen kan er dan gezocht worden in welk chakra de blokkade zit, en de daarbij horende kleur en edelsteen gebruikt worden om het evenwicht weer terug te krijgen.

Ons eigen menselijke vermogen om te helen wordt versterkt door de edelstenen. Door de stenen te gebruiken wordt er een intuïtieve laag van onze eigen innerlijke helderheid naar ons teruggekaatst. Als we een intentie vormen krijgen we heldere en blijvende resultaten.

De stenen zijn krachtige hulpmiddelen voor heling op een heel subtiel en diep niveau, en dat komt allemaal uit onszelf. Ontdek dat niet het spiegelbeeld de werkelijkheid is, maar jijzelf!